Krämig Kantarellrisotto med Parmesan





Ingredienser:



1 burk(ar) Kantareller, liten, eller 10 st. färska
1st gul lök
4 dl Avorioris
10 dl Vatten
4 msk Touch of taste: Kantarellfond
2 dl parmesanost, riven
Salt och Peppar
Olivolja



Tillagning

1. Hacka löken, dela kantarellerna i mindre bitar och fräs i olivolja.

2. Tillsätt riset och låt fräsa med under omrörning, därefter vatten lite i taget.

3. Häll i fond, låt sjuda på svag värme 20-25 minuter. Rör om då och då.

4. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar.

Servera som ensamrätt eller med parmaskinka, stekt kött eller fisk.



Recept ifrån Tasteline.com!
Det var så äckligt jävla gott!!!!

Kommentarer

Det är här du kommenterar mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Adressen till din blogg eller hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0